Ion active power treatment

IonActive Power Treatment is de nieuwste behandeling ontwikkeld door Dermalogica in de Expert Strength lijn. Deze behandeling brengt de gezondheid van jouw huid naar een maximaal haalbaar niveau door middel van krachtige formules die zorgen voor zichtbaar en geavanceerd resultaat. Het IonActive System combineert de kracht van personalisatie met de technologie van ionisatie om zo de effectiviteit van de producten te verbeteren en sneller voor resultaat te kunnen zorgen.

IonActives

IonActives zijn in water oplosbare, positief geladen ioniseerbare producten. Dit houdt in dat ze omgezet kunnen worden tot elektrisch geladen oplossingen die optimaal door de huid kunnen worden opgenomen. Elke IonActive is geformuleerd om een van de volgende huid bezorgdheden aan te pakken:

Wat de IonActives zo uniek en effectief maakt is het feit dat iedere formule tenminste één micro-ingekapselde actieve werkstof bevat. Micro-inkapseling houdt in dat de actieve werkstof verpakt is in een microscopische bolvormige structuur of capsule. De chemische opbouw van de capsule beschermt de werkstof en draagt bij aan een betere penetratie door de barrière lipide laag van de huid.

Gelloids

Naast de vier IonActives bevat het IonActive System twee Gelloids: een Exothermische en Endothermische. Gelloids kunnen worden omschreven als kruising tussen een masker en een massagecrème. Ze worden namelijk in een laag over een IonActive aangebracht om vervolgens ingemasseerd te worden en als ‘seal laag’ op de huid te blijven liggen. De Exothermische Gelloid zorgt daarbij voor een verwarmende werking op de huid, terwijl de Endothermische Gelloid een verkoelend effect heeft.

Hoe werkt het?

Na grondige reiniging van het gelaat zal, afhankelijk van de huidconditie, gekozen worden voor één van de vier IonActives. Nadat de IonActive op de huid is aangebracht wordt deze ingesluisd door middel van apparatuur. De IonActive zal vervolgens ingemasseerd worden door middel van de exclusieve IonActive massagetechniek. Hierna wordt één van de twee Gelloids in een laag over de IonActive aangebracht en volgt een ‘actieve fase’. De actieve fase wordt gevolgd door een ‘rustfase’, waarin de Gelloid als een ‘seal laag’ op de huid blijft liggen, zodat de werkzame ingrediënten optimaal in de huid kunnen doordringen. Iedere IonActive kan gecombineerd worden met de verwarmende of verkoelende Gelloid, waardoor talrijke treatmentopties ontstaan!

Uitsluitend voor Experts

Het IonActive System maakt deel uit van Dermalogica’s Professional Expert Strength productlijn. Dit productsysteem mag dus uitsluitend gebruikt worden door Dermalogica Experts.

Mag ik de IonActive Power Treatment ondergaan?

Een dermalogica huidexpert zal aan de hand van een Face Mapping huidanalyse bepalen of jouw huid conditie geschikt is voor de IonActive Treatment. Daarnaast gelden de volgende contra-indicaties: 

-Het gebruik van Isotretinoine ( RoAccutane) of gebruik daarvan in de 6 maanden voorafgaand aan de treatment
-Het gebruik van Botox of andere injectebles in de 5 dagen voorafgaand aan de treatment
-Het gebruik van Retin-A, Renova, Adapalene of andere medische voorgeschreven Exfolierend product. ( minimaal twee weken voorafgaand aan de treatment met deze medicatie stoppen.)
-Open wonden of (schaaf) wonden

Contra-indicaties bij Retinol 1% IonActive:

-Zwangere vrouwen of vrouwen die borstvoeding geven.
-Binnen 72 uur voor of na harsen van (delen van ) het gelaat
-Een zeer gevoelige,beschadigde of zonverbrande huid. 

Hoe vaak kan ik de IonActive Power Treatment doen?

Voor de beste resultaten met IonActive Power Treatment wordt, afhankelijk van de huidconditie, een kuur van 3-6 treatments geadviseerd. De mate van gevoeligheid, jouw wensen en eventuele huidproblemen hebben invloed op de frequentie waarmee de treatment wordt geadviseerd en bepalen of deze wordt gecombineerd met andere professionele treatments. Ideaal gezien zou je gedurende de kuur iedere 2-4 weken een IonActiveTM Power Treatment ondergaan, gevolgd door halfjaarlijkse onderhoudsbehandelingen.

One thought on “Ion active power treatment

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.